Personalisatie

Wij kunnen uw producten naar uw wens personaliseren. We gebruiken verschillende personalisatiemethodes die verschillende voordelen en limitaties hebben. We kunnen uw personalisatie graveren, sublimeren, bedrukken of laseren op onze producten. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met deze technieken. Heeft u nog vragen over onze personalisatie? U kunt de vragen gerust via ons contactformulier stellen.

Contact

graveren

Wij kunnen uw tekst door middel van de graveertechniek personaliseren. Waar vroeger nog gebruikt werd gemaakt van een oude pantograaf worden de teksten nu machinaal gegraveerd.

Door middel van een diamanten punt wordt de tekst in de speciaal ontwikkelde aluminium plaatjes voor trofeeën gekrast. Ook onze schalen worden op deze manier gegraveerd. Het resultaat is een duidelijke en professionele gravure.

Sublimeren

Sublimeren is een techniek waarmee we door middel van hitte als het ware een bepaalde print in een oppervlakte wordt gebakken. Hiervoor gebruiken we speciale inkt en een drukpers. Deze techniek gebruiken we voor uw bedrukte schalen en glas awards.

Allereerst wordt uw ontwerp geprint. Vervolgens wordt deze bevestigd op een aluminium plaat en vervolgens onder een hittepers gelegd. Het resultaat is aluminium bedrukte plaat die we vervolgens bevestigen op de schaal of glas award.

Laseren

Onze nieuwste machine is onze lasermachine. Met deze machine kunnen we op een secure wijze personalisatie op glas aanbrengen.

Door middel van een laserstraal wordt op een minimaal oppervlak het glas zó verhit dat op dat punt het glas geëtst wordt. Dit geeft een gave luxe uitstraling. Onze gelaserde glas awards worden door deze techniek gepersonaliseerd.